luni, 24 ianuarie 2011

Radioo

    Radio..cel putin cand mergi la mare,la terase sau la piscina numai melodii de la radio....chiar si acum knd mai ascult o melodie sau o da la tv...imediat imi vine in minte imaginea de vara cand te plimbai pe plaja sau erai la psicina ascultand melodia respectiva....Sa nu mai spun ca asta vara peste tot unde mergeai la radio:''We no speak Americano'' ...doamne de cate ori poti sa asculti melodia aia...si nu neaparat numai asta dar zic asa mai opriti-va...si altele :))
       Dar are si partile lui bune... eu ascult Kiss Fm...(96.1 pt cine vrea frecventa:))) mrg nu sunt melodii rock  cum ar trebui sa ascult eu akm dar merge mai ales vara ...fiecare cu radioul lui:)) Eu una ascult...sau o pun pe Maria pe post de Dj:)) ...Oricum nu cred ca e cineva sa nu fi ascultat la radio...mie imi place ca nu stau sa ma gandesc ce melodii sa mai caut si sa pun...le pun ei acolo si eu le ascult(asta cand sunt prea plictisita) :D...mrg eu ascult la calculator doar nu o fi sa scot radioul de nush unde o fi el:)) Insa nu fac exces de radio:)) nu mereu ascult...

Un comentariu:

  1. auzi tu cica zici tot unde asculti mel la radio bla bla si dupa cica tu ca nu asculti asa mult:)))...app nu te vad pa tn rockerita da cateva mel merge. si app! orikm daca ar fi schimbat muzica ar fi pus un cacat de inna sau cva:))

    RăspundețiȘtergere