vineri, 24 decembrie 2010

Prietenie?!

     Prietenia este un trandafir sau un ghimpe? Este dragoste sau ura? Este prietenia un lucru despre care ar trebui sa vorbim atat de des? Stim sa ne apreciem prietenii la adevarata lor valoare ?






  Prietenia este un cuvant simplu si totusi este foarte greu de explicat ce inseamna. Fiecare are o definitie proprie a prieteniei. Pentru mine prietenia inseamna TOTUL : fericire, tristete, lacrimi, zambete, imbratisari, sentimente, ganduri, iubire. Prietenii sunt oamenii in care pot avea incredere si pentru ei as trece si prin foc daca ar fi nevoie. Nu pot sa spun ca am multi prieteni, dar sunt putini cei care chiar isi merita titlul de "prieten adevarat".      Un adevarat prieten este acea persoana care te accepta asa cum esti si te pretuieste fara sa aiba pretentia de a obtine beneficii din partea ta. De altfel se bucura alaturi de tine atunci cand ai succes si nu te critica atunci cand gresesti,sau poate te critica..ins ao face pe ascuns pentru a nu te simti prost in fata altora..
In functie de personalitatea noastra reusim mai usor sau mai greu sa ne facem prieteni;unele persoane pot fi inconjurate de zeci de prieteni,care nu le-ar putea fi asa apropiati,iar altele pot avea doar doua sau trei, persoane care-i sunt mereu aproape si te ajuta la nevoie.

Prietenia se poate lega in orice circumstante; atunci cand nici nu te astepti poti castiga un adevarat prieten care va fi langa tine atunci cand nici nu te astepti. Firul ei insa e fragil si se poate rupe intr-o clipa si poti pierde tot ce ai acumulat intr-o perioada indelungata de timp.....


















Deci poate e un prilej de a va gandii ce inseamna prietenia si pentru voi:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu