vineri, 24 decembrie 2010

Libertate...!?

Libertate....Hmm oare?...Cred ca fiecare dintre noi si-a dorit odata sau de mai multe ori sa evadeze de tot stresul legat de scoala, de certuri,de....foarte multe lucruri pe care doar noi le stim.....Fiecare dintre noi am vrea doar cateva minute de libertate in acele momente....Sau poate ca am vrea sa plecam departe de acel loc sa-l lasam in urma si sa nu ne mai pese de el sa nu mai vrem sa ne intoarcem...sa mergem la mare...sau la munte undeva ...singuri...in locuri unde te poti descarca si poti fi doar tu...si cu...tine....Atunci cand nu mai suporti ai fi in stare sa incalci orice decat sa mai induri ...
Dar atunci cand esti liber si nu ai niciun stres....? Atunci cand cineva are parte de libertate si nu stie sa se bucure de ea? Cand cineva este la servici sau se confrunta cu problemele lui cu care nu se mai poate descurca si tu stai acasa relaxat,te uiti la televizor,dormi cat vrei,asculti muzica,nimeni nu-ti spune ce sa faci....iar tie nici nu-ti pasa....?Totul...dar absolut totul se schimba..Intr-un an,intr-o luna,intr-o saptamana,intr-o zi....poti pierde totul....intr-o secunda.Libertatea ...cu ea ne nastem si este dreptul pe care nimeni nu ni-l poate lua...dar atunci cand tu nu stii ce sa alegi?... Cand esti liber poti alege ce e bine pentru tine...Dar cand nu poti? Te simti captiv si fara niciun drept?Dar in ziua de astazi ''a alege'' este echivalent cu ''liberatate''?
 A alege cu adevarat inseamna a cunoaste toate variantele pe care le ai. Atunci?…cat de multe dintre alegerile pe care le facem sunt cu adevarat ale noastre? Suntem oare liberi?Voi ce intelege-ti prin ''LIBERTATE''?
Dar atunci cand ai prea multa libertate? Nu te-ai satura de atata singuratate?
Tragedia te invata ce inseama LIBERTATEA....
Fiti LIBERI cum doriti si cand simtiti voi si bucurati-va de asta!!!...A fi liberi inseamna a gandi totul cu mintea ta!;)








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu