marți, 1 martie 2011

Oficial e PRIMAVARA!!!

   Daaaa...am scapat si de grija asta cum ca nu mai vine primavara,si acum iat-o a sosit, hmm teoretic vorbind pentru ca eu nu vad soare, iarba, pasari si asa mai departe..
    Astazi 1 martie...ningea de mama focului..totusi putem spera doar ca aceasta minunata priveliste si vreme..va deveni mai calduroasa. A fost o zi cam plictisitoare si in acelasi timp interesanta la scoala, mda am primit martisoare mai mult sau mai putn frumoase:))......si nimic altceva...
      Deabea astept sa devina mai cald afara sa ne putem imbracam subtire, sa iesim in parcuri si sa nu mai fie naiba asa frig...s-a terminat iarna ..gataaa(tot la fel teoretic vorbind, momentan)
   Tot odata e ciudat ,am vrut asa mult sa vina iarna(cum a zis si maria)...si acum ...a...trecut, am vrut sa ninga, acum o sa se opreasca si toate astea le-am vrut asa mult si s-au dus, dar sa ne bucuram ca oficial e primavaraaaaa!!!!
  Cu toate astea ma simt chiar mai bine ca a venit primavara si mai sunt 3 luni pana la vara=))...oricum o primavara frumoasa:))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu