duminică, 13 februarie 2011

Valentine's Day!!!

 ...Valentine's day..o zi minunata nu? Orice poate zice asta daca este indragostit....dar totusi exista persoane (eu -Maria) care nu avem cu cine petrece asta cu ....cineva....Deci ce ne-am gandit noi...a fost o chestie spontana ...am zis ca daca tot stam in casa astazi...duminica ...e cald afara nush ce...sa mergem in mall cica sa petrecem ziua indragostitilor:)) impreuna (cu toate ca nu e azi...ci maine)...
      Sincera sa fiu mai bine azi decat maine sa-i vezi pe toti indragostitii....tinandu-se de mana...si bla bla....facandu-te sa te simti prost asa....totusi...adica..:))...Mai bine azi....nu era cine stie ce lume acolo (inafara de un latos de la care Maria nu-si mai lua ochii..dar mrg era cu parintii...si? ce era sa faci?:)))
        Am intrat in toate magazine, nu cred ca ne-a scapat vreunul...am facut cumparaturi, am mancat inghetata ..liniste (asa ca fetele)...mai ales ca Maria a zis ca nimic nu ne poate despartii...deci mai lipseau inelele(o sa vina si alea:)))






        O zi minunata dealtfel...deci maine...Happy Valentine's Day...(pt astia care aveti cu cine:)))
Si totusi stau si ma gandesc...oare cum mai e sa fii indragostit?:)

15 comentarii:

  1. god! nu vrei as stii cm e;) asa deeeciii....latosuuu':x:x doamne bunaciuneee aoloo si acum ma gandesc la el:x:X

    RăspundețiȘtergere
  2. iar incepem cu comentariile alea...? neterminabile:))?

    RăspundețiȘtergere
  3. daca tii neapp. cand o sa vada lumea o sa zica "wooowww ce comentarii" si cand intra cva gen ca numai noi ne contrazim p'aicisa:))

    RăspundețiȘtergere
  4. ba tu asta mica ia hai ai grija:)) cine tia zis de blog? ha ha??:p:p

    RăspundețiȘtergere
  5. ok taci tu si tac si eu...ca eu vreau sa am ultimu cuv:p

    RăspundețiȘtergere